IL·LUSIÓ DAVANT EL PROJECTE BLOG

Us agraim la vostra visita en aquest espai i us mostrem com ens està quedant el nostre primer blog. Com sempre en els inicis ens trobem amb la manca d'habilitats, però la il·lusió que hi estem ficant farà que sigui el millor del món!

20 d’abril, 2010

TIPUS D'ACTIVITATS

La millor manera de començar a conèixer el JClic és examinar les activitats d'exemple. Des del JClic s'inicien les activitats d'exemple amb el botó que conté la icona de la Demo.

El JClic permet realitzar set tipus bàsics d'activitats:
l Les associacions pretenen que l'usuari descobreixi les relacions existents entre dos conjunts d'informació.
2 Els jocs de memòria on s'han d'anar descobrint parelles d'elements iguals o relacionats entre ells,que es troben amagats.
3 Les activitats d'exploració, identificació i informació que parteixen d'un únic conjunt d'informació.
4 Els puzles plantegen la reconstrucció d'una informació que es presenta inicialment desordenada.Aquesta informació pot ser gràfica, textual, sonora... o combinar aspectes gràfics i auditius alhora.
5 Les activitats de resposta escrita que es resolen escrivint un text (una sola paraula o frases més o menys complexes).
6 Les activitats de text plantegen exercicis basats sempre en les paraules, frases, lletres i paràgrafs d'un text que cal completar, entendre, corregir o ordenar. Els textos poden contenir també imatges i finestres amb contingut actiu.
7 Les sopes de lletres i els mots encreuats són variants interactives dels coneguts passatemps de paraules amagades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar aquí el teu comentari